Autoværksted i Helsinge, Hillerød, Nordsjælland
Autoopretning i Helsinge, Hillerød og Nordsjælland

Autoopretning i Helsinge, Hillerød og Nordsjælland

Har bilen fået en bule? Så er Tågerup Autoopretning det rette valg. Søger du et erfarent og moderne autoværksted, ser vi frem til at høre fra dig.

På vores karosseriværksted i Helsinge udfører vi alle former for autoskader - på såvel traditionelle bilmærker som specialbiler.

 

Når uheldet er ude, er vi behjælpelige gennem hele processen:

  • Transport til værkstedet (såfremt dette er nødvendigt)
  • Stiller gratis lånebil til rådighed
  • Skadeanmelder og takserer skaden
  • Udfører reparationen
  • Afleverer den i flot stand

 

Hurtig, effektiv autoservice

Hos Tågerup Autoopretning har vi over 43 års erfaring og råder i dag over et topmoderne karosseriværksted i Helsinge. Det er vores klare målsætning at yde en hurtig, effektiv autoservice, og vi udfører oftest reparationen i løbet af 3-4 dage, når uheldet er ude – f.eks. når kofangeren skal fikses og have ny maling. Det gør os hurtigere end større autoværksteder, og vi i Tågerup Autoopretning er således en fornuftig samarbejdspartner, når I ønsker hurtig autoopretning.

 

Troværdig samarbejdspartner

Mange ting skal overvejes, når uheldet er ude. Hvilket autoværksted? Dækker forsikringen? Er der mulighed for lånebil? Hos Tågerup Autoopretning guider vi jer gennem processen og tilbyder en komplet service, når du har brug for autoopretning i f.eks. Helsinge, Hillerød eller Gilleleje.

Kontakt os i dag på tlf. 48 79 67 62 – så finder vi sammen den rette løsning. Vi udfører også rustreparation på din bil.

Sidemenu

Find os her