Autoværksted i Helsinge, Hillerød, Nordsjælland
Autoopretning i Helsinge, Hillerød og Nordsjælland

Reparation af buler i bilen i Helsinge, Hillerød og Nordsjælland.

Bule i bilen?

Har uheldet været ude og du har fået én eller måske flere buler i bilen? Så skal det selvfølgelig laves! Hos Tågerup Autoopretning har vi mange års erfaring med reparationer af bilbuler, og vi kan derfor garantere dig, at bulen ordnes nemt og sikkert. Vi udfører kvalitetsarbejde til gode priser, og høj kundetilfredshed er altid en selvfølge for os.

 

Vi er til for at hjælpe dig med buler i bilen!

Måske du er i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at få lavet din bule i bilen? Hos Tågerup Autoopretning er vi i stand til at reparere mange forskellige typer af bilbuler. Er der tale om en lille ’Bilka-bule’, en krøllet forskærm eller en blød bule ved fx lukningen af frontklappen? Eller er det måske en af de trælse, store buler efter et vildt sammenstød i den tætte trafik? Uanset din type af bule forsøger vi at servicere dig og sikre, at bilen er så god som ny.

 

Ring i dag - Reparation af buler i bilen til konkurrencedygtig priser.

Ønsker du at få lavet din bule i bilen hurtigt og effektivt til en konkurrencedygtig pris? Så hjælper vores kompetente, professionelle medarbejdere dig til enhver tid. Vi sætter en stor ære i at give dig den bedst mulige service.

Ingen vil være i stand til at se, at din bil måske har fået en ny skærm eller er blevet repareret på anden vis. Så kontakt Tågerup Autoopretning i dag og få din bil tilbage uden spor af skader. Vores autoværksted er beliggende i Helsinge og står derfor altid parat til at hjælpe dig i Hillerød, Helsinge, Gilleleje eller et andet sted i Nordsjælland!

Sidemenu

Find os her