Autoværksted i Helsinge, Hillerød, Nordsjælland
Rustbehandling

Rustreparation

Hos Tågerup Autoopretning har vi mange års erfaring med rustskader. Vores klare målsætning er altid at indfri jeres forventninger til reparationen.

Når du har brug for hjælp, står vi parat. Rustskader kan opstå på mange forskellige måder – hvad enten det drejer sig om en traditionel eller en mere speciel rustskade, reparerer vi skaden hurtigt og effektivt.

 

Professionel rustreparation

Rust opdages oftest i forbindelse med et synscheck. Det har normalt en rødlig og gullig farve, og det er ofte tydeligt, når bilen trænger til en rustbehandling. Hos Tågerup Autoopretning foretager vi en grundig, professionel rustreparation i f.eks. yder- og underpaneler.

Rust kan f.eks. opstå i panel, vanger og bilens bund. Når metallet ruster, er det et udtryk for, at den rustbeskyttende metal er ved at give op. Dette sker ofte i Danmark, hvor det hårde vejr gør din bil særligt udsat for rustangreb.

 

En fornuftig samarbejdspartner ved rustreparationer

Rust kan også opstå, hvis der har været lidt urenheder før lakeringen. Uanset hvordan og hvor rusten er opstået er vi i Tågerup Autoopretning behjælpelige med reparation og efterfølgende lakering.

Vi er en fornuftig samarbejdspartner, når du ønsker kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser – her springer vi ikke over, hvor gæret er lavest!

 

Kontakt os i dag

Kontakt vores autoværksted og få den rette behandling. Vi står altid klar med god råd og vejledning, når du behøver rustreparation i nærheden af Helsinge, Hillerød eller Gilleleje.

Fang os på tlf. 48 79 67 62. Vi hjælper også med autoopretning af din bil.

Sidemenu

Find os her