Autoværksted i Helsinge, Hillerød, Nordsjælland
Slide1

Aircondition-service Helsinge, Hillerød og Nordsjælland.

Er der bøvl med bilens aircondition? Med tiden taber mange A/C- og køleanlæg deres kølemiddel, mens nogle helt mister deres køleevne. Hos Tågerup Autoopretning udfører vi en omfattende service, når du har brug for hjælp.

Vi foretager en komplet test af systemet. Ved hjælp af vores nye apparat koder vi bilen ind, tester niveauet for sporingsvæsken og fylder nyt kølemiddel på.

 

Optimal køleeffekt og holdbarhed

Hos Tågerup Autoopretning sørger vi for, at bilens A/C-anlæg får optimal køleeffekt og holdbarhed. Manglende aircondition skyldes oftest, at bilens tynde aluminium-rør er utætte – dette sker ofte efter 4-6 år, og i den forbindelse er det tid til service.

Når du mærker svag eller manglende køling fra køleanlægget, står vi parat. Vi udfører service på alle typer biler, hvad enten det drejer sig om traditionelle mærker eller specialbiler. Det er forskelligt, hvornår køleanlægget trænger til efterfyldning, men vi anbefaler, at dette sker hvert 2-4, alt efter bilens alder.

 

Vedligeholdelse af bilens A/C 

Du kan spare mange penge og besvær, hvis du vedligeholder dit A/C-anlæg efter instruktionsbogens anvisninger. Hos Tågerup Autoopretning står vi altid parat med den rette vejledning, hvis har spørgsmål til vedligeholdelse af bilens A/C-anlæg.

Det er f.eks. vigtigt, at du også bruger køleanlægget om vinteren, fordi olien i kølemidlet smører systemet – systemet forbliver således tæt.

Husk, at A/C-service ikke er en del af det obligatoriske serviceeftersyn. Hvis du ønsker et holdbart køleanlæg, anbefaler vi derfor, at der også foretages service på køleanlægget. 

 

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag, hvis dit køleanlæg trænger til en kærlig hånd. Vi har udstyret og erfaringen, hvis du ønsker optimal køleeffekt og holdbarhed – hvad enten du kommer fra f.eks. Helsinge, Hillerød eller Gilleleje.

Ring til vores autoværksted på tlf. 48 79 67 62.

Sidemenu

Find os her