Autoværksted i Helsinge, Hillerød, Nordsjælland
Slide1

Udskiftning og reparation af autoruder

Skal bilruden repareres eller udskiftes? Så er Tågerup Autoopretning en fornuftig løsning. Vi har mange års erfaring med autoruder – og er naturligvis behjælpelige, når skaden skal anmeldes til forsikringsselskabet.

 

Udskiftning af autoruder på alle typer biler

Vi skifter alle typer af autoruder, hvad enten skaden er sket på personbilen, bussen eller lastbilen. På vores karosseriværksted i Helsinge fikser vi såvel traditionelle skader på f.eks. forruden som mere specielle skader på f.eks. sideruden eller el-bagruden. Ingen opgave bliver for kompliceret.

 

Reparation eller udskiftning af forruden?

Det kan nogen gange være svært at vurdere, om bilruden skal skiftes, eller om skaden kan repareres. På vores autoværksted i Helsinge finder du en række kvalificerede medarbejdere – de står klar med gode råd og den rette vejledning, når uheldet er ude.

 

Kvalitetsservice

Hos Tågerup Autoopretning benytter vi kun det bedste værktøj. Det er din garanti for kvalitetsservice, når autoruden skal skiftes eller repareres nær f.eks. Helsinge, Hillerød eller Gilleleje.

Vi har mange års erfaring, og vores medarbejdere er alle veluddannede inden for faget. Vores klare målsætning er at indfri jeres forventninger til det endelige resultat.

Når I har brug for hjælp i nærheden af Helsinge, Hillerød eller Gilleleje, ser vi frem til at høre fra jer.

Kontakt os i dag på tlf. 48 79 67 62.

Sidemenu

Find os her