Autoværksted i Helsinge, Hillerød, Nordsjælland
Slide1

Al slags pladearbejde i Helsinge, Hillerød og Nordsjælland

Pladesmed med flere års erfaring

Med over 40 års erfaring er Tågerup Autoopretning i dag en fornuftig løsning, når du søger en kvalificeret pladesmed. Når karrosseriets pladedele har fået en skade eller rustangreb, fjerner vi disse og erstatter med nye præfabrikerede eller selvfremstillede pladedele.

Vi er behjælpelige med pladearbejde ved alle slags skader på alle biltyper i og omkring Helsinge og Hillerød.

 

En omfattende proces

Pladearbejde er ofte en omfattende proces. Det kræver derfor en erfaren pladesmed, hvis man ønsker det bedste resultat i sidste ende. Der er bl.a. store krav til værktøj og udstyr, ligesom der er en lang læringskurve bag beherskelsen af disciplinen.

Hos Tågerup Autoopretning har vi faste retningslinjer for, hvordan arbejdet skal udføres - og vi stiller store krav til medarbejdernes håndtering af pladearbejdet. Dette er din garanti for et resultat, der lever op til forventningerne.

 

Reparation eller ny pladedel?

Det kan ofte være svært at vurdere, om skaden på bil skal repareres, eller om pladen skal skiftes? Hos Tågerup Autoopretning har vi den nødvendige erfaren og ekspertise til at træffe det rigtige valg. På sigt opnår du derfor den billigste og bedste løsning, når bilen f.eks. er ramt af rust.

 

Kontakt os i dag

Har du brug for pladearbejde hos en erfaren, professionel pladesmed, ser vi frem til høre fra dig. Kontakt os i dag og få den rette hjælp. Vi 

Ring til vores autoværksted i Helsinge på tlf. 48 79 67 62.

Sidemenu

Find os her